Országos döntőben az angolos kisdiákok

Gimnáziumunk négy tanulója bejutott a London Bridge angol nyelvi  tesztverseny országos döntőjébe.

Az 5. A osztályból  Jóvér Attila, Nagy Tímea és Pásztor Fanni Miléna képviselheti iskolánkat, a 8.A osztályból pedig Dékány Bence. Felkészítő tanáraik: Monokné Andrási Edit és Monok Péter.

Tovább a cikkhez

Kossuth-napok a KLG-ben- 2017

Hosszú évek óta biztosítunk gimnáziumunkban egy tanításmentes munkanapot arra, hogy diákjaink egyénileg, osztályonként vagy műkedvelő csoportokban bemutathassák sokoldalúságukat, kreativitásukat és előadói készségüket. Ezt a kulturális napot idén március 23-ára helyeztük, s első felvonását jelentette a hagyományteremtő céllal meghirdetett Kossuth-napoknak.

Tovább a cikkhez

Felajánlások a Kossuth-bálra (tombola és anyagi támogatás)

 Köszönjük

Ujvári Imre Polgármester Úrnak, hogy biztosította a bál helyszínének ingyenes használatát

Kovács Sándor Úrnak a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnökének, az anyagi támogatást

Ábrahám Tamás Úrnak a rendezvény lebonyolítását és a színvonalas vendéglátást

Sági István Úrnak a Karcagi Tankerület igazgatójának, hogy az est programját színesítették a Soldance Club versenytáncosai

További támogatóink:

Tovább a cikkhez

KOSSUTH BÁL

2017. március 25-én rendezte meg a Kossuth Lajos Gimnázium a Benedek Gábor Sportcsarnokban a Kossuth Bált.

Bálunknak több célja is volt. Egyrészt szerettünk volna a sok munka, rohanás közben kicsit szórakozni és másokat is szórakoztatni. Másrészt nagyon fontosnak tartjuk, ezért egy ilyen rendezvény kapcsán is teret kívántunk adni, a tanárok, szülők és diákok együttműködésének, hiszen az Ő közös munkájuk elengedhetetlen feltétele egy iskola sikeres nevelő-oktató munkájának. És nem utolsó sorban ez egy jótékonysági bál volt, bevételét teljes egészében diákjainkra, az iskola pedagógiai programjának megvalósítására fordítjuk.

Tovább a cikkhez

Díj-eső március 15-én

Tiszafüreden a március 14-én délután egy ünnepi megemlékezés-sorozat kezdődött, melyet másnap, március 15-én délelőtt  Tiszafüreden a Kovács Pál Művelődési Központban folytattak. Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc emléke előtt tisztelgő rendezvény keretében átadták Tiszafüred város elismerő díjait tanulmányi munkáért, sporttevékenységért, közéleti feladatvállalásért.

Tovább a cikkhez