Kedves Szülők! Kedves Nyolcadikosok!

VÉGLEGES FELVÉTELI JEGYZÉK

Megérkezett a Győri Felvételi Központból a végleges felvételi jegyzék. A felvett tanulók listája (az oktatási azonosítók szerinti növekvő sorrendben) megtekinthető itt.  Gratulálunk az eredményhez!

FELVÉTELI FELLEBEZÉSI KÉRELEM

A gimnáziumi felvételről illetve elutasításról szóló határozatokat 2017. április 26-án postáztuk.
Azok a tanulók, akik elutasító határozatot kaptak, a döntés ellen az értesítő levél kézhezvételétől számított 15 napon belül eljárást indíthatnak. Az eljárást a kiskorú tanuló törvényes képviselője kezdeményezheti. Az eljárást megindító kérelmet érdeksérelemre vagy jogszabálysértésre való hivatkozással a döntést meghozó intézmény vezetőjéhez kell benyújtani, de a Klebelsberg Központ Karcagi Tankerület igazgatója, Sági István részére kell címezni. A jogorvoslati kérelmet formanyomtatványon kell elkészíteni, mely letölthető innen.

Postacím: 5350 Tiszafüred, Baross u.36.

Digitális témahét

Idén iskolánk is regisztrált a Digitális Témahétre, melynek fő célkitűzése, hogy a digitális kompetenciafejlesztés az informatika órán túl más tantárgyakra is kiterjedjen. A programok 2017.április 03-07. között valósultak meg, a 9.B, 9.C, 10.A és 10.C osztályok részvételével.

image001

Tovább a cikkhez

Nyolcosztályos Gimnáziumok Regionális Sportversenye Fehérgyarmaton

2017. 04. 07-én rendezte meg a fehérgyarmati Deák Ferenc Gimnázium a nyolcosztályos gimnáziumok regionális sportversenyét, amelyen iskolánkból 45 diák vett részt. Ez a verseny ősszel került volna megrendezésre, de a mostoha időjárási körülmények miatt ez elmaradt és tavaszra tolódott át. Bár most sem volt a legkedvezőbb a hőmérséklet, de legalább az eső nem esett.

Tovább a cikkhez

Menzabefizetés

A menza befizetésére 2017. április 11-12.-én (kedd- szerda) van lehetőség.

A pótbefizetés időpontja: 2017. április 25. (kedd).

Egy élménydús nap Nyíregyházán

Március 14-én korán csörgött a 6./A osztálynak az ébresztő órája, mert már 6 órakor indult a buszunk Nyíregyházára a LEGO gyárba. A két és fél órás út hamar eltelt és már csak arra lettünk figyelmesek, hogy megérkeztünk a hatalmas betűkkel jelzett gyár parkolójába.

Tovább a cikkhez