Csapatépítésen a 10. A osztály

Hagyománnyá vált már számunkra, a kisgimnáziumi évek során, hogy minden évben, egy szép őszi napon eltöltünk pár tartalmas órát játékkal, közös főzéssel, teli vidámsággal. Így történt ez az idén is. Egy lelkes szülői csapatunk gondoskodik évről évre arról, hogy mi felhőtlenül élvezhessük egymás társaságát és a közös métázást. A főzés előkészületeiben igyekszünk segíteni nekik, de a folyamat többi részét, a bográcsban készült paprikás krumpli elkészítését már ők vállalják, mint ahogyan az alapanyagok beszerzését és a főzés kellékeinek szállítását is.

S mi eközben mit csinálunk? Pár éve, egy volt tanítványom, Gyöngy András ismertetett meg minket a méta nevű magyar játékkal. Őszintén mondhatom, hogy nagyon hálásak vagyunk neki ezért, hiszen azonnal megszerettük ezt a labdajátékot, mely sok nevetést, szaladgálást és vidám percet biztosít számunkra.

Miután kellőképpen elfáradtunk a játékban, az elveszett energiákat pótolva láttunk hozzá a finom vacsorához, melyet egy csodás fekete erdő tortával koronáztunk meg, amit szintén szülői felajánlás keretében kaptunk.

Nagyon nagy köszönettel tartozunk a segítő szülőknek ezekért a remek, együtt töltött alkalmakért! Terveink között szerepel egy szülő-diák métamérkőzés is, amit a közös éveink alatt mindenképpen szeretnénk megszervezni.

Monokné Andrási Edit

osztályfőnök