Véradók ünnepsége

2022. december 13-án került megrendezésre a Véradók ünnepsége Varga Sándorné Vöröskeresztes munkatárs vezetésével a Nemzeti Étteremben.   

Szabó Anikó Ildikó tanárnő szólt nekünk erről a lehetőségről, megbeszéltük, ki mit fog előadni. Kíváncsian vártunk a felkészülés folyamán ezt az estét, hiszen ilyenen még nem vettünk részt.

Én egy verset mondtam, ami a véradásról szól, Samodai Botond 7. A osztályos tanuló trombitán játszott, Bodri Majoros Csaba 7. A osztályos tanuló pedig egy szép dalt énekelt. A program elején kicsit izgultunk, de ahogy elkezdtük a produkcóit csökkent is a feszültség. Rajtunk kívül az Extreme Dance Team is szerepelt Faragó Judit vezetésével.

A meghívott vendégek között voltak: Vargáné Balogh Irén alpolgármester asszony, Juhász Éva Jász- Nagykun -Szolnok megyei Vöröskereszt igazgató asszonya, Bontovics Mihályné Jász- Nagykun -Szolnok megyei Vöröskereszt gazdaságvezető asszonya és természetesen a véradók, akik kerek illetve neves számú véradásukért köszöntöttek. Én már nagyon meglepődem az ötvenszeres véradókon, de voltak százszoros véradók, de még ennél is volt magasabb számú, igen nagy csodálatomra.

A műsorszámokra történő felkészüléshez és a lebonyolításhoz Anikó néni támogatásán kívül segítséget kaptunk a Fekete László intézményvezetőjétől Kerekes Andrástól és Lengyel Péter intézményvezető helyettestől. Köszönjük szépen.

Moldován Dóra
12. A tanuló