Karácsonyi Műsor 2022

“A karácsony egymáshoz vezet bennünket, nem csak egy ünnep, hanem egy érzés. Fényét azzal tudjuk erősíteni, ha a karácsonyfa alá az ajándékokkal együtt elhelyezzük szívünk szétáradó szeretetét is.”

Ezt szerettük volna mi is tenni a hagyományos ünnepi műsorunkkal. Bukta Erzsébet a humán munkaközösség vezetője, az ünnepség szervezője, szeretettel köszöntött mindenkit, majd Dr. Pásztorné dr. Vass Anikó intézményvezető asszony ünnepi köszöntője következett. Jakab Levente 9. A osztályos diák egy laptopot vehetett át kimagasló tanulmányi munkája elismeréseképpen.

Az ünnepi műsorunk keretében Molnár Donát 6. A osztályos tanulónk klarinét szólóját, az 5. A osztályosok műsorát (felkészítő: Kissné Szedlacsek Gizella tanárnő)tekinthettük meg.

A 9-12. évfolyamos tanulóink egy kis zenével, dalokkal illetve szép versekkel, idézetekkel varázsoltak el bennünket. Elsőként Ladányi Olivér 11. B osztályos tanuló zongorajátékát hallgathatjuk meg. Majd a nagyobb tanulóink verses csokra következik. Közben Borbély Ivett 8.A osztályos tanuló énekel egy ismert karácsonyi dalt: Leonard Cohen Halleluja című dalát.

Fehér Szabolcs 5. A osztályos tanuló gitározott és énekelt, majd az énekkaros lányok énekelték el a Bűvös éj című dalt.(Bruckner Viktória, Kis Viktória, Rácz Lili, 5. A osztályosok és Farkas Gabriella Bianka 6.A)

A kisebbek zenés műsorát Posztós Zoltán 5. A osztályos tanuló zongorajátéka zárta.

Ünnepi műsorunk végén az énekkart hallhattuk Fügéné Szádeczky Csilla tanárnő vezényletében. Hangszereken játszott: Posztós Zoltán 5. A – zongora, Rácz Lili 5, A – fuvola,,Kiss Dóra 5. A – klarinét, Fehér Szabolcs 5.A – gitár

Köszönjük, hogy velünk ünnepeltek! Őrizzünk meg ebből az ünnepi pillanatból morzsákat az eljövendő év hétköznapjaira azért, hogy azokból is kicsit ünnepit, kicsit méltóságteljeset, a hétköznapitól eltérőt varázsoljunk!