A GIMNÁZIUM KAMARAKÓRUSA KIEMELT ARANY MINŐSÍTÉST ÉRT EL

Gimnáziumunk Kamarakórusa 2019.február 22-én, Szolnokon, a Tiszaparti Római Katolikus Általános Iskola és Gimnáziumban megrendezett Megyei Társaséneklési Versenyen KIEMELT ARANY MINŐSÍTÉST ért el.

Az OH Szolnoki Pedagógiai Oktatási Központja minden évben meghirdeti, és megrendezi a zenei a megyei társas tehetséggondozás, a társasének hagyományainak erősítése, valamint a kis létszámú iskolai együttesek szakmai bemutatkozási lehetőségének biztosítása céljából.

A kamarakórusunk 5 peres műsoridővel rendelkezett és kötelező volt legalább egy magyar szerző művét előadni. A kórus tagjai csak a capella énekelhettek, valamint társas éneklésre alkalmas kamaraműveket szólaltathattak meg. Kórusunkat, mint a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó együttest, KIEMELT ARANY minősítéssel jutalmazták. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy Szabó Róza, a JNSZ Megyei POK főosztályvezetője felkérte, hogy szerepeljenek a POK zárórendezvényén májusban.

KLG Kamarakórus tagjai: Dósa Sándor, Drén Krisztina Nóra, Fodor Levente, Kiss Adél, Kócs Amira, Kovács Kitti, Lázók Zinajda, Lengyel Réka, Nagy Tímea, Nagy Viktória, Oczella Dorina, Pető Hanna, Rácz Márk, Réz Adél, Samodai Bíborka, Som Viktória, Szabics Boglárka, Szabó Jázmin, Tudesze Petra, Ugró Anita

Gratulálunk a kamarakórus vezetőjének, Fügéné Szádeczky Csilla tanárnőnek, valamint a kamarakórus tagjainak a sikeres szerepléshez.

Dr. Pásztorné dr. Vass Anikó intézményvezető