Tisztelt Szülők!

A 2020/2021-es tanév tankönyvellátására vonatkozó fontosabb tudnivalókról tájékoztatjuk Önöket.

Bővül az ingyenes tankönyvellátásban részesülők köre. A 2020/2021-es tanévtől az alanyi jogon állami támogatásban, így ingyenes tankönyvellátásban részesülők köre kiterjed minden nappali rendszerű alap- és középfokú iskolai oktatásban részt vevő tanulóra.

A KELLO a tankönyvrendelési oldalon működtet egy, a szülők részére kialakított felületet is.

 A szuloifelulet.kello.hu weboldalon a lentebb látható lépések elvégzését követően jóváhagyhatja gyermeke tankönyvrendelését.  

1.A szülő megtekintheti és jóváhagyhatja az iskola által a gyermekének rendelt tankönyveket, illetve módosítási kéréseit jelezheti az iskola tankönyvfelelőse részére:

o gyermeke(i) tankönyvrendelésével

o gyermeke(i) iskola által nyilvántartott személyes adataival kapcsolatban (ez a funkció adatvédelmi okokból regisztrációhoz kötött).

A szülői felületen jelzett módosítási igényekről az iskola üzenet formájában értesítést kap. A módosítási kérések elfogadása, végrehajtása mindaddig nem jelent tényleges adatváltozást, amíg a jogosult tankönyvfelelős azt át nem vezeti a rendelési felületre.

A szülői felületen keresztül a szülőnek a gyermeke részére megrendelendő tankönyveket 2020.04.25. napjáig kell jóváhagyni.

  1. lépés

Belépés diák adatokkal esetén nincs szükség regisztrációra.

2.lépés

3.lépés

A Diák rendeléseit a részletek gomb megnyitása után a szülő jóváhagyja.

2. A felület használatát bemutató Kézikönyv és a regisztrációról készült tájékoztató anyag a Dokumentumok menüben található meg.

Tankönyvrendeléssel kapcsolatosan Virágné Jordán Mária könyvtáros az alábbi telefonszámon: 30/489-2040 tud tájékoztatást nyújtani.

Tiszafüred, 2020.04.17.

Dr. Pásztorné dr. Vass Anikó

intézményvezető